Lu
chi
Ltd.

Лучи ЕООД

Предлаганите продукти са със сертификати за съответствие на европейските качествени норми

Дизайн, производство и монтаж на  стъклени и алуминиеви парапети, метални конструкции и други метални изделия.

Дизайн, производство и монтаж на стъклени и алуминиеви парапети, метални конструкции и други метални изделия.

Image

"ЛУЧИ" ЕООД" основно извършва строително-монтажни работи (СМР) и строително-ремонтни работи (СРР). Фирмата също така е специализирана и разполага със звена за проектиране, изработка, доставка, продажба и монтаж   на стъклени, алуминиеви, метални  и иноксови парапети, безпрофилно остъкляване, автоматични, плъзгащи врати, метални конструкции и зимни градини.

Внасяме нужните за производството и монтажа материали, профили и аксесоари. Фирмата постоянно обновява гамата от модели, за да предложи на своите клиенти най-високото възможно качество, съобразено с актуалните европейски стандарти. Притежател сме на сертификати за съответствие на европейските качествени норми.

Складовата ни база  на адрес: гр.Бургас ул."Одрин" 17, поддържа наличности от всички продуктови и системни решения на ЛУЧИ, а именно:

  • - аксесоари и профили за алуминиеви парапети
  • - аксесоари и профили за стъклени парапети
  • - аксесоари и профили за парапети от неръждаема стомана
  • - аксесоари и профили за безпрофилно остъкляване.
  • - обков за паравани за баня
  • - и други

По този начин всеки клиент, може да открие всичко нужно за изпълнението на своя парапет, ограждение или безпрофилно остъкляване. На място, в складовата ни база, всеки може да се запознае с актуалните цени и специалните промоционални оферти, които предлагаме.

Опитните консултанти и търговски представители, от своя страна, са готови да предоставят цялостна информация и професионално съдействие в търсене на най-подходящото решение на всеки един казус.

"ЛУЧИ" ЕООД" има регистрация в  ЦЕНТРАЛНИЯТ   ПРОФЕСИОНАЛЕН   РЕГИСТЪР  НА   СТРОИТЕЛЯ с протокол №1492/08.07.2021и одобрени за Строежи по чл. 137, ал.1, т.4, буква "Е" и т.5, буква "E" с протокол №1569/02.12.2021г.(Обекти в областта на реставрацията и консервацията на обекти – културни ценности, и в състава на персонала участва квалифициран специалист – архитект.)

Проекти свързани с нашата дейност

Image

Разполагате с проект?

Доверете се на нашите специалисти. Ще получите професионална консултация и решение за постигане на вашите цели. Свържете се с нас!

МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ

ТЕХНИЧЕСКИ СЪТРУДНИК

ОФИС МЕНИДЖЪР

СКЛАДОВА БАЗА

Image