За нас

За нас

Нашата фирма е специализирана в  изработване,доставка ,монтаж и продажба на стъклени , алуминиеви, метални  и иноксови парапети, безпрофилно остъкляване ,автоматични ,плъзгащи врати , метални конструкции и зимни градини.Внасяме нужните за производството и монтажа материали, профили и аксесоари.Фирмата постоянно обновява гамата от модели ,за да предложи на своите клиенти най-високото възможно качество,съобразено със актуалните европейски стандарти.Притежател сме на сертификати за съответствие на европейските качествени норми.

Складовата ни база  на адрес : гр.Бургас ул."Одрин" 17 ,поддържа наличности от всички продуктови и системни решения на ЛУЧИ , а именно:

  • аксесоари и профили за алуминиеви парапети
  • аксесоари и профили за стъклени парапети
  • аксесоари и профили за парапети от неръждаема стомана
  • аксесоари и профили за безпрофилно остъкляване.
  • обков за паравани за баня
  • и други

По този начин всеки клиент,  може да открие всичко нужно за изпълнението на своя парапет ,ограждение или безпрофилно остъкляване. На място, в складовата ни база, всеки може да се запознае с актуалните цени и специалните промоционални оферти , които предлагаме.

Опитните консултанти и търговски представители, от своя страна, са готови да предоставят цялостна информация и професионално съдействие в търсене на най-подходящото решение на всеки един казус.

 

Нашите девизи са :

*"Доверие, завоювано с качество"
*"Ценовата война е за тези, които не знаят какво правят."